12 de juliol de 2019

S’estrena “La vida sense la Sara Amat” protagonitzada pel jove igualadí Biel Rossell

S’estrena la primera pel·lícula llarga de la realitzadora barcelonina Laura Jou, La vida sense la Sara Amat, basada en novel·la homònima de Pep Puig, Premi Sant Jordi de l’any 2015. En la pel·lícula el jove actor igualadí Biel Rossell caracteritza al Pep, un noi de 13 anys que està completament enamorat d’una noia de la colla del poble dels seus avis, la Sara Amat, de 14 anys. Una nit d’estiu, la Sara desapareix sense deixar cap rastre. Al cap d’unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La noia li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Encara que ell sap que el poble sencer l’està buscant, el Pep accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans del final de l’estiu.

La pel·lícula ha estat produïda per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i la producció executiva és a cura de Massa d’Or Produccions, empresa liderada per Isona Passola, que en els darrers anys ha produït les multipremiades pel·lícules Pa negre o Incerta glòria.

Biel Rossell Pelfort és un gran aficionat al teatre. És un dels impulsors de la Mostra Jove i voluntari de la Xarxa. El passat mes de febrer, en el marc dels actes de celebració del 40è aniversari de Xarxa Igualada, va estrenar el seu primer espectacle Joan l’acompanyant, una breu adaptació d’El Lazarillo de Tormes. La directora Laura Jou ha dit de Rossell que “té un potencial increïble” i que els va “facilitar molt la feina”. Destaca “la sensibilitat, la bondat i el gust per l’art”. A l’escena de l’església, a més de Rossell, es pot veure en pantalla a altres joves igualadins. Abans d’arribar a les sales de cinema, La vida sense la Sara Amat ja es va endur el premi del públic i de la crítica del BCN Film Festival i el premi del públic i la direcció fotogràfica al FIC-CAT.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta