El Griu de Santa Coloma arriba a la 4a edició

39

Comerç Santa Coloma ha organitzat una nova edició del festival de música i comerç de Santa Coloma de Queralt, el que coneixem com el Griu. L’objectiu d’aquesta jornada és activar i impulsar el petit comerç en benefici de tots i totes. Aquest dissabte es celebrarà la 4ª edició del Griu, amb activitats durant tot el dia per a tots els públics.

Les activitats començaran a les 9 del matí amb una sessió de ioga, que seguirà amb un taller de taitxí i dansa oriental, i a les 11, una sessió ben animada de zumba. Al migdia, vermut musical amb el grup Set de Veu. Durant el matí, tots aquells que ho vulguin, podran participar al concurs Patrimoni als aparadors, els participants hauran de trobar les diferents peces del fons de l’Associació Cultural Baixa Segarra que s’amaguen als diferents aparadors dels comerços de la vila, els premis, vals de descompte a les botigues locals. D’11 a 1 del migdia, hi haurà portes obertes a l’antiga botiga de Cal Jaume Punto, ubicada al carrer Major 17.

Les activitats de la tarda començaran amb l’espectacle infantil Karaoke Kids, una nova proposta musical per fer ballar i divertir a la mainada; els seguiran el grup La Guingueta, una formació amb un repertori de cançons que giren al voltant de les havaneres i la música de taverna amb pinzellades de nova cançó. En acabar, es realitzarà l’entrega dels premis de la campanya comercial Barris Antics, que s’ha realitzat aquest mes de juny, i que regalarà 30 experiències turístiques a diferents municipis de Catalunya. La festa seguirà a la nit, amb el grup Segonamà i acabarà amb la música dels anys 80-90 de la mà del dj local C Llau.

A més a més, del 8 al 13 de juliol, els establiments de Comerç Santa Coloma repartiran targetes entre els seus clients, que entraran en el sorteig de tres magnífics regals: 1 televisió, 1 joc de maletes de viatge i 1 lot de productes de la comarca.