Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

30 de gener de 2024

Segueixes la tradició de menjar botifarra i truita el Dijous Llarder?

Un article de
1 minuts

El tret de sortida al Carnaval arriba amb la celebració del Dijous Llarder. El Dijous Gras és el primer dia de Carnestoltes i enguany cau en 8 de febrer. Aquesta jornada marca l’inici d’una setmana destinada antigament a atipar-se amb els àpats que estaven prohibits a partir de l’inici de la Quaresma, que és el dimecres de la setmana següent, conegut com a Dimecres de Cendra.

Per això, els aliments tradicionals del Dijous Llarder són la coca de llardons, la botifarra d’ou o la truita.

Aquesta setmana et preguntem:

Segueixes la tradició de menjar botifarra i truita el Dijous Llarder?
  • 78.57%
  • No21.43%

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×