Un article de
La Veu de l'Anoia
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
30 de gener de 2024

Segueixes la tradició de menjar botifarra i truita el Dijous Llarder?

Un article de
La Veu de l'Anoia

El tret de sortida al Carnaval arriba amb la celebració del Dijous Llarder. El Dijous Gras és el primer dia de Carnestoltes i enguany cau en 8 de febrer. Aquesta jornada marca l’inici d’una setmana destinada antigament a atipar-se amb els àpats que estaven prohibits a partir de l’inici de la Quaresma, que és el dimecres de la setmana següent, conegut com a Dimecres de Cendra.

Per això, els aliments tradicionals del Dijous Llarder són la coca de llardons, la botifarra d’ou o la truita.

Aquesta setmana et preguntem:

Segueixes la tradició de menjar botifarra i truita el Dijous Llarder?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta

Comparteix l'article: