Un article de
La Veu de l'Anoia
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
12 de setembre de 2024

Sant Martí de Tous acollirà una de les proves de la Copa d’Espanya d’escalada

Un article de
La Veu de l'Anoia

El primer cap de setmana d’octubre – els dies 4 i 5 -, Sant Martí de Tous viurà un dels esdeveniments esportius de major importància celebrats al municipi: la segona prova de la Copa d’Espanya de Dificultat, una disciplina de l’escalada. Amb més de 250 escaladors participants, aquest esdeveniment situarà Tous al bell mig de l’elit d’e’aquest esport a nivell nacional.

Els millors escaladors del país competiran en un mur d’alta dificultat, el mateix que es va utilitzar durant el Campionat del Món d’Escalada a Innsbruck, fent d’aquesta prova un espectacle esportiu únic. A més, l’entrada és totalment gratuïta durant els dos dies, i es comptarà amb parking per a tots els visitants, facilitant l’accés i fent d’aquest esdeveniment una festa accessible per a tothom.

Previsions econòmiques i turístiques per a Tous

Aquest esdeveniment no només projectarà Sant Martí de Tous a nivell nacional, sinó que, segons expliquen els organitzadors generarà un gran impacte econòmic i turístic per al poble. Des de l’organització s’espera una afluència rècord que beneficiï comerços locals i serveis. A més, el públic podrà gaudir d’un variat servei de foodtrucks, que oferiran opcions per a tots els gustos: des de menjar vegetarià, fins a coques de recapte, pizzes i hamburgueses.

Horaris de la competició

Divendres 4 d’octubre – Classificatòries

  • 07:00 h: Obertura de la zona d’escalfament – Mur de dificultat
  • 08:00 h: Inici de les classificatòries Sub 14
  • 11:30 h: Inici de les classificatòries Sub 16
  • 15:00 h: Inici de les classificatòries Sub 18
  • 19:00 h: Inici de les classificatòries Absolutes

Dissabte 5 d’octubre – Finals

  • 08:30 h: Inici de les finals Sub 14
  • 12:30 h: Inici de les finals Sub 16
  • 15:00 h: Inici de les finals Sub 18
  • 19:30 h: Presentació i finals Absolutes
Comparteix l'article: