19.4 C
Igualada
Divendres, maig 27, 2022

Rosich Motors: 50 anys de trajectòria, expansió i creixement

Sector: Concessionari de Toyota Material Handling
Ubicació: Av. Països Catalans, 30, 08700 Igualada

Des de fa més de cinquanta anys, la comarca de l’Anoia acull una empresa del sector de l’automoció: Rosich Motors S.L. L’empresa va ser fundada a Igualada el 1990, però ja venien de molts anys a Santa Margarida de Montbui, al carrer del Pont, on el pare dels actuals propietaris, el Sr. Martí Rosich, va iniciar l’activitat de l’empresa.

Rosich Motors sempre ha seguit la seva essència, tot i les més de cinc dècades d’activitat i servei: una empresa familiar, on actualment, els tres germans Rosich, Martí, Jordi i Josep Ma. estan al davant d’aquesta empresa, com a segona generació.

En l’actualitat, Rosich Motors és el concessionari de Toyota Material Handling, a dues comarques: l’Anoia i el Bages. Més de cinc dècades avalen tota l’experiència d’aquesta empresa, dedicada a la venda i postvenda d’automòbils i carretons elevadors, representant actualment a les marques Mitsubishi en automoció i Toyota Material Handling en carretons elevadors.

Ofereixen una àmplia gamma de productes, tant nous com de segona mà, i una flota de màquines de lloguer que s’adapten a les necessitats dels seus clients. De fet, aquest és l’objectiu principal d’aquesta empresa: donar el millor servei als seus clients. Un servei basat en la professionalitat, eficiència i un caràcter proper, per buscar i oferir la millor solució automobilística per als seus clients: particulars i empreses.

Per aquest motiu, a les seves instal·lacions hi trobaràs serveis ràpids de manteniment, taller de xapa i pintura, mecànica en general, venda exterior de recanvis i accessoris, tot equipat amb les tecnologies més avançades, amb un personal qualificat i en contínua formació.

A més, el seu constant creixement els ha portat a constituir l’any 1998, la societat Bages Manutenció S.L., amb unes instal·lacions al polígon Bufalvent de Manresa per cobrir les necessitats del Bages i el Berguedà de Toyota Material Handling.

L’any 2000 es va constituir la societat Lleida Manutenció S.L. amb unes instal·lacions al polígon de Vila-Sana, on són el concessionari de Toyota Material Handling per a tota la província de Lleida i per a Andorra.

Renovació i ampliació de la flota de carretons a Rivisa
La notícia més destacada de l’actualitat d’aquesta empresa és que ha fet entrega de diversos equips de manutenció que seran utilitzats a les instal·lacions de Rivisa Industrial. Aquesta empresa ja havia confiat prèviament en la gamma de Toyota basada en carretons contrapesats tèrmics amb capacitats que van des de 1.9 t, 2.5t i fins 5.0t, la nova gamma Toyota Tonero, adaptades a la normativa europea Stage V, en matèria mediambiental i sostenibilitat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Som-hi demana impulsar un pla municipal en cas d’onades de calor

Després de viure la primera onada de calor de l’any aquesta darrera setmana, el grup municipal d’Igualada Som-hi proposa que la ciutat tingui un...

Aquest divendres i dissabte, Festival MAIG amb Mishima i Ramon Mirabet com a caps de cartell

Santa Coloma de Queralt tornarà a acollir aquest divendres 27 i dissabte 28 de maig, una nova edició del Festival MAIG. Un esdeveniment que...

L’Aurora tancarà temporada amb el Cicle de Teatre Amateur

El Teatre de l’Aurora acomiadarà la Programació Gener/Maig 2022 recuperant el Cicle de Teatre Amateur per tal de donar visibilitat als grups d’aficionats a...

Alba Vergés es troba amb el conseller Elena per parlar sobre la seguretat

La candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, s’ha reunit aquesta setmana al Parlament de Catalunya amb el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per...

L’Ajuntament d’Igualada es personarà finalment com a acusació popular en el cas de la violació de la menor

L'Ajuntament d'Igualada es presentarà finalment com a acusació popular en el cas de la violació d'una menor la nit de la Castanyada. Inicialment l'Ajuntament...
Compartir