17.8 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Un euro donat per cada professional vacunat contra la grip

Un article de

Un euro donat per cada professional vacunat contra la grip
U

L’associació Artesanas de Corazón de Santa Margarida de Montbui ha recollit aquest dimarts el donatiu de 555 euros del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA). Es tracta d’una acció que el CSA fa anualment vinculada a la campanya de vacunació contra la grip entre els professionals, i que recapta un euro per vacuna administrada per donar-lo a una entitat o associació sense ànim de lucre que tingui vincles amb algun professional del propi CSA i a proposta dels mateixos treballadors. La campanya antigripal va començar el mes de novembre de 2021 i ha finalitzat a finals del mes de gener de 2022 amb 555 vacunes administrades entre professionals del CSA i d’empreses col·laboradores.

Aquest any, amb la premissa de fer el donatiu a una entitat del territori, es va escollir l’associació Artesanas de Corazón, un grup de dones montbuienques que s’encarreguen de la confecció de coixins de cor per a les dones operades de càncer de mama i que, també, participen en l’emmagatzematge logístic i repartiment del Banc d’Aliments i la distribució de joguines, roba, calçat i productes d’higiene personal per a les persones en situacions vulnerables.

En anteriors campanyes, la donació ha estat destinada a entitats com la Fundació Petit Món, la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT), la Fundació Salut i Societat Sense Fronteres, o l’ONG Kwuonku.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca