24 d'abril de 2025

Raclette saludable i casolana

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 1 caixa de formatge per a raclette (aproximadament 400 g)
  • 1 barra de llesques torrades (les que ja venen als forns de pa)
  • 1 o 2 bistecs de carn (vedella o pollastre) tallats a tires fines
  • 1 o 2 botifarres tallades a trossets petits
  • Verdures al gust: bolets, carbassó, ceba, pebrots del padró, etc.
  • Sal Maldon i pebre negre mòlt per condimentar
Elaboració:
  1. Preescalfa la raclette: Endolla l’aparell de raclette i deixa que la pedra o llosa superior s’escalfi bé.​
  2. Prepara els ingredients: Col·loca les verdures i les carns tallades en plats petits o safates perquè cada comensal pugui agafar el que desitgi.​
  3. Cuina a la pedra: Sobre la pedra calenta, cuina les tires de carn i les verdures al teu gust.​
  4. Fondeix el formatge: Mentrestant, posa llesques de formatge a les paletes individuals de la raclette i introdueix-les a l’interior de l’aparell perquè es fonguin.​
  5. Munta el plat: Un cop la carn i les verdures estiguin cuites, col·loca-les sobre les llesques torrades. Afegeix-hi el formatge fos per sobre.​
  6. Condimenta: Acaba el plat amb un toc de sal Maldon i una mica de pebre negre mòlt al gust.

Consells

  • Pots adaptar els ingredients segons les teves preferències o necessitats dietètiques.
  • Acompanya la raclette amb una amanida fresca per equilibrar el menjar.
  • És una opció perfecta per a sopars informals amb amics o família.

Segueix el pas a pas de la recepta en vídeo

Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
← Torna a totes les receptes

Comenta aquesta entrada: