13 de desembre de 2024

Flam de porro i gambes

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 6 persones
  • 4 porros
  • 250 beixamel
  • 250 gr crema llet
  • 3 ous
  • sal, pebre
  • 50 gr formatge ratllat
  • mantega
  • pa ratllat
  • gambes petites segons convingui quantitat
Elaboració:
  1. Pica els porros en talls petits i sofregeix-los a la paella amb una mica d’oli.
  2. Quan estigui el porro ben sofregit, afegeix 250 grams de beixamel, 3 ous, 50 grams de formatge ratllat cadi ratllat, sal i pebre.
  3. Mentrestant, pela les gambes i salta-les en una paella.
  4. Mescla la salsa de porro i les gambes.
  5. Engreixa els motlles dels flams amb una capa de mantega i un altre de pa ratllat.
  6. Farceix els motlles amb la salsa.
  7. Posa els motlles al bany maria per coure’ls dins del forn a 180 °C durant 25 minuts.
  8. Deixa’ls reposar i desmotlla els flams en un plat.
  9. Per servir podem afegir nata amb gambes senceres per sobre els flams.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: