La projecció de “Cervantes contra Lope” va donar el tret de sortida del Festival Zoom

45

festival-zoom-cervantes-contra-lope-igualada-veuanoiaAhir dimarts es va inaugurar la 14a edició del Festival Zoom, que tindrà lloc fins al diumenge 27 de novembre a Igualada i a Barcelona, i on es podrà veure una cuidada selecció de produccions internacionals de cinema per a televisió realitzades els darrers anys.

La inauguració del festival va comptar amb la projecció del film Lope contra Cervantes de Manuel Huerga, i amb la presència de Manuel Huerga (director), Francesc Escribano, Maria Jaén i Manel Lucas (guionistes) i l’actriu Marta Vives.

L’actriu Mònica Randall i el Club Super3, Premis d’Honor d’aquesta edició i la jove actriu catalana Júlia Molins, Premi Auguri Sita Murt.

A la Secció Oficial hi destaquen films com Ebre, del bressol a la batalla, que es projectarà un dia abans de la seva estrena oficial a TV3, 22 ángeles, Agnes, Birthday, Cervantes contra Lope, Félvilág, Freistatt, Groenland, Hope i Lampedusa, dall’orizzonte in poi.

Com a novetat, el festival suma enguany un dia més de progrmació i presenta tres noves seccions: Zoom Sèries, Zoom Formats i Zoom Trendy, destinades a les sèries i als nous formats televisius.