Els pierencs menors de 16 anys tenen a disposició un nou títol de transport gratuït

12

El passat dia 1 de gener va entrar en funcionament un nou títol de transport, la T-16. Aquesta targeta substitueix a la T-12 i, amb un pagament únic de 35 euros, ofereix a nens i joves de 4 a 16 anys, un nombre il·limitat de viatges, dins la mateixa zona tarifària de residència del menor. Es tracta d’un títol personalitzat que s’ha de validar a cada viatge i que només pot fer servir el titular. Un cop sol·licitat, aquest serà vàlid fins el dia 31 de desembre de l’any en què el noi o noia faci 16 anys, amb la qual cosa dona cobertura durant tota l’etapa d’escolarització obligatòria. Aquesta era una petició de moltes famílies que ara, amb aquest nou títol, veuran com els seus fills podran utilitzar de forma il·limitada el transport urbà de Piera per arribar, per exemple, a l’institut o a l’estació. 

Els menors que ja disposaven de la targeta T-12 i que, durant l’any 2016 hagin fet els 15 anys, rebran automàticament a casa la nova T-16, vàlida fins al 31 de desembre del 2017.

Si la voleu sol·licitar, podeu fer-ho contactant amb l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, trucant al telèfon 902 444 012 o formalitzar-la en línia en aquest enllaç.