Els Pastorets d’Igualada: la màgia del Nadal
E

26 de desembre de 2017

Els Pastorets d’Igualada, de la mà del Grup de Teatre Esbart Igualadí, posen en escena aquest espectacle de Folch i Torres a la ciutat d’Igualada.

Més de 100 persones fan possible la posada en escena d’aquesta tradició nadalenca tant nostra. Un espectacle ple de color, música i efectes, que enamora a petits i a grans.

La particularitat dels Pastorets d’Igualada fa que esdevinguin diferents en alguns aspectes, com per exemple el sentiment d’identitat. En l’espectacle, s’hi incorporen decorats que simulen diferents espais de la comarca, com per exemple Montserrat, i és una pràctica que aquests darrers anys s’està volent potenciar des de l’organització, per reivindicar el sentiment anoienc.

Enguany Els Pastorets d’Igualada, en la línia d’anar renovant-se i adaptant-se que estan duent a terme aquests darrers anys, estrenen un nou decorat del Bosc Tenebrós que es basa en el disseny de Jordi Solà.

Des de la celebració del 50è aniversari al programa de mà, al trípic, s’hi ha incorporat una auca que tots els nens i nenes poden pintar. Enguany el tríptic té unes mides més grans i l’auca té una mica de color per fer-la més atractiva. Aquest any els versets són de l’Adoració Dalmases, els dibuixos de Josep M. Rosich i el disseny de Jordi Solà.

Una altra de les eines dels Pastorets és la seva app, que es pot descarregar a la pàgina www.elspastorets.com i amb la qual es poden reservar i comprar entrades, fer fotos i jugar a jocs molt divertits.

Sessions

-26 de desembre a les 6 de la tarda

– 7 de gener a 3/4 de 12 del migdia (sessió reduïda)

– 14 de gener a 3/4 de 12 del migdia (sessió reduïda)

Els igualadins podem gaudir aquests dies d’uns dels Pastorets més emblemàtics de Catalunya, amb una llarga història i tradició, que fan les delícies de grans i petits.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta