23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

Noves línies I1 i I2 a l’Escola Font de l’Anoia de Sant Martí Sesgueioles

L’Escola Font de l’Anoia creix i una de les aules de l’escola s’obrirà als infants d’1 i 2 anys, actuant com a llar d’infants. La gestió es farà entre el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Escola i l’Ajuntament.
Per tal de fer-ho viable, caldrà adequar totalment la sala pels infants amb un lavabo dins de l’aula, una zona de canviador i una zona de preparació de menjars.
Des de l’Ajuntament es fa una crida a les famílies amb infants d’1 a 3 anys per saber quines són les seves necessitats a l’hora de portar els seus fills i filles a l’Escola Font de l’Anoia, és a dir, si necessiten servei d’acollida, transport, etc.
 
Nou equip directiu amb una nova línia pedagògica
Amb l’arribada del nou equip directiu a l’Escola s’ha implementat una nova línia pedagògica. El nou projecte d’escola vol donar molt èmfasi a la innovació pedagògica centrada en la creativitat artística, la digitalització, la potenciació de la llengua anglesa i el foment de la inclusió i la convivència entre l’alumnat i la comunitat educativa. 
L’objectiu és esdevenir una escola viva centrada en l’infant, oferint-li l’oportunitat d’explorar, dialogar i emocionar-se per ajudar-lo a créixer, a través de projectes, sortides, cura de l’hort, etc.
Compartir

ESCRIU UN COMENTARI