La Neandertal omple novament Capellades de corredors i caminadors

26 d'octubre de 2016

neandertal-capellades-veuanoiaAquest diumenge s’ha fet a Capellades la setena edició de la Neandertal amb molt èxit de participants. A les 9 del matí es va donar el tret de sortida, primer als corredors i seguidament als caminadors. Als primers els esperaven prop de 17 kilòmetres de pujades i baixades i als segons, un recorregut més curt -13 kilòmetres- però igualment intens.

Aquest any ha guanyat novament en Jordi Garcia amb un espectacular temps d’una hora i 36 minuts. Aquesta victòria, sumada a les anteriors, l’ha convertit en el propietari del Garrot de Neandertal, que l’acredita com a consumat guanyador reiterat de la Cursa. Li va fer entrega del trofeu, el regidor d’Esports, Aleix Auber.

La primera dona classificada ha estat Regina Carné, amb 2 hores i 10 minuts.

Pel que fa als corredors locals, el primer classificat, i tercer de la general, ha estat en Marc Sabater Sanmartí, amb 1 hora i 43 minuts. La primera local, com a l’edició anterior, ha estat la Sílvia González amb 2 hores i 13 minuts.

L’entrega de premis i trofeus als guanyadors de cada categoria va anar a càrrec dels regidors Aleix Auber, Adela Morera, Sergi Pérez i Jaume Solé, i del president d’AemdeKp, Jordi Batet.

Tot i que els participants van coincidir majoritàriament a valorar el recorregut com a “dur, amb moltes pujades”, el bon ambient i la sana competència van presidir tant la Cursa, com la Caminada Popular.