Messi vindrà a Igualada per promocionar-la com a “Ciutat Europea de l’Esport 2019”

1077

El jugador del F.C. Barcelona i el millor del món, Lionel Messi, farà acte de presència a Igualada per donar suport a la candidatura de la ciutat com a “Ciutat Europea de l’Esport 2019”.

La regidora d’Esports d’Igualada, Rosa Plassa, i l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, han anunciat la seva visita després d’unes dures negociacions amb el seu representant. Finalment es va arribar a un acord i Messi disputarà aquest dijous a les 5 de la tarda un partit amistós amb els jugadors del CF Igualada que s’enfrontaran amb una selecció dels regidors de l’Ajuntament de la ciutat.


Després d’una llarga reunió, es va decidir que l’alineació estaria formada per:

Joan Agramunt a la porteria, ja que assegura ser molt fan de l’immobilisme; els tres regidors d’Esquerra -Palau, Telechea i Conill- formaran una defensa que jugarà força avançada per tirar l’equip endavant; el mig del camp estarà format per Jordi Pont, Pere Camps i Darío Castanyé, asseguren que així els rivals -i sobretot Messi- els confondran amb Andrés Iniesta i això els desconcertarà, tota una estratègia; el regidor socialista Jordi Riba jugarà com a “fals 9”, una posició que no se sap ben bé quina és però ell diu que sap jugar-hi molt bé, que ja hi té experiència; la davantera la formaran Àngels Chacón i Rosa Plassa pels extrems i Marc Castells com a jugador més avançat, un trident consolidat, acostumat a fer molts gols als igualadins.

Els regidors de la CUP, Mateu i Pedraza, s’han apartat d’aquesta iniciativa ja que consideren que Messi “forma part d’un futbol modern, totalment capitalitzat, nosaltres som més del FC St. Pauli”.