18.4 C
Igualada
Dimarts, maig 18, 2021

Maribel Garcia: “M’agrada controlar totes les coses que faig”

Maribel Garcia entrenadora personal lady harley - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Que és el Gimnàs Gui?
Una escola d’arts marcials que és a Igualada des de l’any 1985.

És d’arts marcials només o pot venir-hi tothom?
Les arts marcials són per a alumnes des de tres a noranta anys i a més tenim fitness i activitats dirigides.

El teu currículum diu que ets coaching personal.
És com fer-se un vestit a mida. És un entrenament personal adaptat a les necessitats del client.

És complicat fer de coaching i entrenador i a la vegada dirigir tot el gimnàs?
Cal organitzar-se i voler-ho fer. Des de petita que m’agraden les arts marcials i quan vaig conèixer el meu home, que és entrenador, vaig decidir dedicar-me plenament a la gestió del gimnàs.

Costa arribar a ser cinturó negre?
Són cinc anys de dedicació i sacrifici, perquè necessites constància. Els moviments mai surten a la primera. La tècnica es perfecciona a base de repetir els moviments buscant la perfecció. I quan la assoleixes encara busques millorar-la.

El Taekwondo és un art marcial o és defensa personal?
És un esport olímpic que té una part de gimnàs i una altra part competitiva. És un esport molt complet que també pot ser defensa personal encara que no és aquesta la seva funció principal.

És una gran afeccionada a les Harley Davidson.
Hi vaig entrar de casualitat. Un bon dia, l’any 1990 el meu home va arribar a casa amb una Harley. Els primers viatges els vaig fer, com tothom, al darrere de paquet i ben aviat vaig entendre que qui gaudeix és qui condueix. Vaig decidir tenir-ne una.

Què és el que agrada de la Harley?
El que et transmet. La Harley et dóna sensacions. No és una moto lleugera que mai es comporta igual. És com les persones que no sempre van igual.

Totes les Harley són diferents però en canvi els motards aneu vestits igual.
Tothom es personalitza la moto i per això són diferents. A mesura que li posem coses, la anem fent més nostra. Els que som de Harley ens agrada demostrar-ho i per això portem caçadores amb l’escut, camises, mocadors… Sempre porto al damunt algun detall de Harley.

Ha fet la Ruta 66 als Estats Units.
Vàrem llogar unes Heritage que són ideals per a fer molts quilòmetres. Les Harley no estan fetes per les carreteres d’Europa, tot i que la marca es va acostant en alguns models als gustos europeus i al públic jove.

Quina moto li agradaria tenir?
La mateixa que tinc, però un model superior.

Quina és la màxima distància que ha fet en un dia?
Mil dos-cents quilòmetres, parant nomes a repostar.

És la representant del grup Ladies of Harley.
L’única condició que et posen és que siguis conductora de Harley. La moto ha estat majoritàriament dels homes però les dones anem ocupant més espais. Dins la junta del Chapter Barcelona m’ocupo d’organitzar activitats, obra social i porto el disseny de rutes curtes. Harley és l’única marca que dóna suport als propietaris d’una moto seva. A qualsevol lloc del món on vagis, la gent Harley t’ajuda i acull. Amb Harley mai aniràs sol.

A les sortides competiu entre vosaltres?
No. Són sortides molt organitzades i no hi ha “piques”. Hi ha col·laboració i companyonia per gaudir de la ruta i el paisatge. Mai deixem ningú al darrere.

Hi ha moltes Harley a la comarca?
Uns vint-i-cinc. Al Chapter de Barcelona -el club Harley més antic de l’Estat- som uns quatre-cents de tot Catalunya. Per a mi, com a igualadina, és un orgull haver estat elegida per a representar totes les dones que conduïm una Harley.

JAUME SINGLA

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Enquesta: creus que és necessari que els alumnes segueixin portant mascareta a l’escola el curs vinent?

Aquesta setmana s'ha fet públic l'esborrany d'un document del govern espanyol en què es proposa que els alumnes segueixin portant mascareta i es mantinguin...

El Concurs de Teatre de Piera finalitza amb el lliurament de premis

El 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera s’ha tancat aquest cap de setmana amb la celebració del lliurament de premis. Des de...

El CAP de Vilanova ja té instal·lat un mòdul de reforç

Aquest dilluns, el departament de Salut ha instal·lat el mòdul de reforç a l’atenció primària a Vilanova del Camí. Es preveu que en una...

Igualada Som-hi proposa reobrir els quioscos del parcs de l’Estació, Garcia Fossas i Les Comes

El grup municipal d’Igualada Som-hi reclama que els quioscos que hi ha tancats als parcs d’Igualada obrin i generin feina, activitat econòmica i ofereixin...

La 22a edició de la Kanya Pirenaica es farà a Esterri d’Àneu

Del 4 al 10 de juliol es realitzarà la 22a edició de la Kanya Pirenaica; una setmana centrada en la pràctica esportiva i activitats...
Compartir