19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Gestió del temps

Un article de

Gestió del temps
G

pilar pratNo és fàcil combinar feina i vida personal. Per molt que agradi una feina, treball és esforç, reptes i motivació. Per fer-lo correctament cal afegir-hi coneixements. I això s’ha de compaginar amb les estones d’esbarjo/oci i descans.

No s’ha d’arribar a casa sense forces. Limita l’equilibri. I el cansament roba emocions i espais per estar amb un mateix o amb altres que ens envolten. El dia pot ser llarg, però el temps és un patrimoni a gestionar. Per això és important saber dosificar-lo.

Aprofitar el màxim cada moment. Cada companyia. Cada sensació. Cada alegria. Aprofitar per aprendre. Per donar i per rebre. Per poder gaudir intensament de tot el que ens passa. Per formar-se professionalment. Per viure experiències. Per compartir coneixements. Per sobreposar-se a les dificultats. Per aixecar-se de cada caiguda. Recordar que el mòbil és només un estri i no qui ens mana. I assignar el seu moment a cada una de les tasques, obligacions i responsabilitats que assumim.

PILAR PRAT

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030