Màgia, música i humor a la Festa Major dels nuclis El Saió – Coll del Guix

21

Els dies 29 i 30 de juliol tindrà lloc la Festa Major dels nuclis rurals montbuiencs del Saió i Coll del Guix.El dissabte es faran diverses activitats a partir de les 7 de la tarda i fins a mitjanit. Els actes començaran amb el tradicional campionat de bitlles catalanes (amb premis categories adult i infantil), una presentació literària amb l’escriptor montbuienc Oriol Solà Prat i, seguidament, el tradicional sopar al rostoll. Pel sopar cal reservar prèviament, com a màxim dijous 27 al vespre, al tel/whatsapp 658560907 o escriure a saio.colldelguix@gmail.com .

Després del sopar es faran diversos sortejos de comerços i empreses locals que col·laboren amb la festa, i hi haurà una petita activitat sorpresa.
Es tancaran les activitats del dissabte amb un espectacle que combina màgia i humor amb el Mag Nani, que farà brillar els ulls i omplir de rialles a grans i petits fins a mitjanit.

El diumenge es farà una missa a les 11.00, amd el Mossèn Josep Aribau i tot seguit i haurà un concert de cordes dels Professors d’Aula Orquestra de Montbui, que l’any passat va deixar fora l’església a moltes persones.
Per tancar la festa hi haurà vermut-concert amb Som-hi Band, i també sorteig de diversos obsequis.

COMERÇOS I EMPRESES COL·LABORADORES AMB LA FESTA MAJOR D’ENGUANY

Aquesta festa compta amb la col.laboració de diferents comerços i empreses locals com Agro-Igualada, Globus Kon-Tiki, Restaurant El Savi, Congelats Xaloc, Bar el Cometa-Taverna del Pla, Restaurant La Tossa, Pastisseria i Fruits Secs Anna, Carns Gual, Servi-Camp, Can Passanals, Molins de la Font Trobada, Embotits Tudela, Perruqueria Fani, Mas Buret i Pizzeria Munich.

La festa és organitzada per l’AAVV del Saió-Coll del Guix i Amics de Santa Anna del Saió, amb el suport de l’Ajuntament de Montbui.