L’Observatori Pujalt obre portes per observar les Llàgrimes de Sant Llorenç

10 d'agost de 2019

Aquest dilluns 12 d’agost l’Observatori de Pujalt obrirà les portes per tal de portar a terme l’observació de la pluja d’estels dels Perseids, “Les Llàgrimes de Sant Llorenç”, enguany amb algunes novetats. Al llarg de la tarda i nit es portaran a terme 3 activitats diferenciades que seran possibles fer-les totes tres, o fer-ne dues o fer-ne sols una.

La novetat més important és el concert musical que oferirà en Raül Benéitez abans de l’observació dels Perseids de 22h a 23h a l’observatori astronòmic. Aquest concert musical barrejarà música, poesia i cançó i prepararà als assistents abans de l’observació dels Perseids. Una vegada acabat el concert es portarà a terme una xerrada, a l’observatori meteorològic, per introduir el fenomen de la pluja d’estels i acte seguit es farà l’observació al jardí de l’observatori. Per tal d’estar en bones condicions durant l’observació, es recomana portar una màrfega per tal de poder-se estirar i roba per abrigar-se. A part d’aquestes dues activitats, concert i observació dels Perseids, a la tarda es farà, de 18h a 20h, una visita pels diferents aparells de l’Observatori amb la realització d’algun experiment.

Les tres activitats tenen un cost de 15€ per persona, dues activitats 10€ i l’observació tan sols dels Perseids 3€. Els nens de 7 a 14 anys tenen un preu reduït de 10€, 7€ i 2€ en funció de si fan les 3 activitats, dues o una. Pels menors de 7 anys és gratuït.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta