L’Igualada Rigat no pot evitar que el Barça guanyi la lliga a Les Comes
L

27 d'abril de 2019

El FC Barcelona es va proclamar campió de lliga ahir divendres a Les Comes després d’imposar-se a l’IHC per un 1 a 5 més ampli del que es va veure a la pista. El Barça va dominar més però l’Igualada va ser un equip valent, especialment a la segona part, i va disposar de moltes oportunitats per reduir la diferència. El primer gol blaugrana no va arribar fins al minut 13 i després a partir de l’1 a 3, durant, 25 minuts el marcador va quedar molt ajustat amb només 2 gols de distància. Els blaugranes no van decidir el títol fins als últims 5 minuts. A la fi, el Barça és just campió de lliga i els de Ferran López mantenen un molt meritori 5è lloc.

El Barça arribava a les Comes amb ganes de decidir la lliga, però van trigar molts minuts a aconseguir trencar la bona defensa igualadina. Va ser al minut 10 quan Joâo Rodrigues va desviar a la xarxa un tir exterior. 6 minuts més tard Alabart ampliava diferències escombrant una bola morta després d’una aturada d’Elagi Deitg. Però l’Igualada no volia ser un simple convidat a la festa de la lliga i va reduir diferències amb una gran acció individual de Ton Baliu. Bola recuperada, entrada per tanca, regat llarg al porter i gol de gran factura.

Aquí es va viure un dels moments claus del partit perquè l’1 a 2 que podia donar emoció al resultat va durar només 10 segons en el marcador. El Barça va tornar als 2 gols de diferència amb un gol afortunat d’Alabart, en una bola que va rebotar en la defensa local. Amb l’1 a 3 es va arribar al descans.

A la segona part l’equip va fer encara un pas endavant més. Va ser encara més valent i durant 10 minuts va tenir el 2 a 3 a tocar dels dits (el Barça va jugar molts minuts amb 9 faltes d’equip). Però tot i les bones oportunitats dels locals el gol no va arribar i en els últims 5 minuts els culés van decidir partit i lliga amb 2 remats exteriors. Ara l’IHC centrarà la seva atenció en el pròxim partit d’Ok Lliga contra el Voltregà al Victorià Oliveres de la Riba.