L’Igualada Rigat ja coneix el calendari de l’OK Lliga: debut a casa contra el CP Calafell

25 de juliol de 2019

El nou Igualada HC Rigat de Francesc Linares començarà la lliga el 21 de setembre a casa. El calendari ha volgut que el primer rival dels igualadins sigui el Calafell, del fins ara entrenador arlequinat Ferran López.

L’inici de temporada serà especialment fort perquè després d’aquest duel especialment interessant, els “rigats” jugaran dos partits fora de casa, a Lleida (contra l’ex-IHC Oriol Vives) i a Voltregà, un altre partit “especial” perquè era fins ara l’equip del nou míster arlequinat.

Foto: Xavi Garcia

Després Vic a casa i Lloret a fora completaran les 5 primeres jornades de l’Ok Lliga 2019-2020. El primer partit contra un dels grans arribarà el 26 d’octubre, quan el Liceo visitarà les Comes. Després Girona a fora i Taradell, en la seva primera visita a Igualada. A partir d’aquí l’Ok Lliga s’haurà de compaginar amb les competicions europees. Caldes serà el primer rival amb Europa pel mig. Després vindrà la visita d’un altre gran el Reus a les Comes. Serà el preludi de la visita a la pista del campió, el Palau Blaugrana. Serà el 21 de novembre. Noia a casa i Palafrugell a la Costa Brava tancaran una primera volta amb més partits com a visitant (7) que com a local (6).

Aquí pots consultar el calendari complet de l’OK Lliga

Comparteix l'article:

Deixa un comentari