16 de maig de 2024

L’Igualada Femení Grupo Guzman cau a la pista de les campiones d’Europa

El CP Esneca Fraga va superar les igualadines per 4-1 en el partit corresponent a la penúltima jornada de l'OK Liga Iberdrola

Les jugadores de l'Igualada Femení Hoquei Club Patins se saluden durant el partit contra el Fraga.

L’Igualada Femení Grupo Guzman va caure 4-1 contra el CP Esneca Fraga en el duel pertanyent a la jornada 25 de l’Ok Liga Iberdrola. Les locals van ser superiors, però l’equip de Sergi Punset no va deixar de lluitar durant tot el partit. Les aragoneses són les campiones d’Europa i actualment ocupen la tercera plaça de l’Ok Liga Iberdrola.

El CP Esneca Fraga es va avançar al primer minut de joc amb un gol de Maria Sanjurjo. Quatre minuts després, la mateixa Sanjurjo va fer el segon encaminant el partit per a les locals. L’Igualada Femení Grupo Guzman va ser capaç de refer-se i amb bona feina defensiva va mantenir el 2-0 fins a la mitja part. La segona part va començar amb les igualadines retallant distàncies amb el gol d’Aida Mas. Tot i la bona feina de les visitants, el Fraga va saber tancar el partit amb els gols de Maria Sanjurjo, tercer personal, i de l’Aina Arxe.

Amb aquesta derrota, l’Igualada Femení Grupo Guzman continua a la tretzena casella de l’OK Liga Iberdrola, a falta d’una jornada per tancar el campionat. L’equip de Sergi Punset tornarà a jugar dissabte a Les Comes contra el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars, quart classificat actualment. El partit es podrà seguir en directe, a partir de les 13h, per Teledeporte i Esports 3.