L’exposició ‘Generació (H)original’ arriba al Casal Popular d’Igualada, el Foment
L

23 de març de 2018
Meritxell Cucurella Jorba. Foto: Marta Huertas.

Aquest dissabte a les 18:30h, al Casal Popular d’Igualada, el Foment, tindrà lloc l’inauguració de l’exposició ‘Generació (H)original’. ‘Generació (H)original’ és un retrat coral
representatiu d’un grup de poetes que ha orbitat al voltant del bar (H)original de Barcelona, al Raval. Un espai de trobada i de relacions poètiques que, al llarg de més de 16 anys, ha esdevingut un dels centres neuràlgics i transformadors de la poesia en llengua catalana. Un grup de poetes que ha revolucionat el panorama poètic del país.

La mostra que estarà exposada fins el 30 d’abril es veurà complementada amb un cicle de recitals poètics, amb la fórmula de la taquilla inversa, protagonitzat per alguns dels membres d’aquesta ‘Generació (H)original, i coordinat per Roger Mula.

El dissabte 24 de març a les 18:30h, s’inaugurarà l’exposició i es presentarà el llibre ‘Generació (H)original. Barcelona d’un temps i d’una poesia’, amb una taula rodona amb Dídac Rocher i Marta Huertas, curadors de l’exposició, i Ester Andorrà, editora de LaBreu Edicions. La taula rodona serà conduïda per la periodista cultural de Núvol, Clàudia Rius.
El mateix dissabte a les 19:00h tindrà lloc el recital inaugural del cicle, amb l’anoienca Meritxell Cucurell-Jorba (creadora de l'(H)original) i Josep Pedrals (coordinador de la programació de l'(H)original del 2002 fins el 2015).

 

Ja entrats al mes d’abril, els recitals tindran lloc els diumenges a les 12:30h. El diumenge 8 d’abril, per part de Marçal Font i Mireia Calafell; el diumenge 15, David Caño i Blanca Llum
Vidal; el diumenge 22, serà el torn de Laia MaLo i Eduard Carmona; i el diumenge 29, Jaume C. Pons Alorda i l’igualadí David Ymbernon, que tancarà el cicle de recitals amb motiu de l’exposició ‘Generació (H)original’.

L’exposició i el cicle de recitals poètics ha estat organtitzat pel Casal Popular d’Igualada, el
Foment, Òmnium Anoia i el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada. També compta amb la col·laboració de la Llegim…? llibreria, que muntarà una paradeta a cada recital amb els llibres i poemaris dels autors protagonistes del cicle i amb el llibre ‘Generació (H)original. Barcelona d’un temps i d’una poesia’.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta