22 de desembre de 2018

L’economia circular i la digitilització centraran l’esforç de la UEA el 2019

La Unió Empresarial de l’Anoia va celebrar la recepció de Nadal amb els associats a l’entitat i persones vinculades per brindar i desitjar-se bones festes, ara que arriba el Nadal. Una vuitantena de persones van assistir a l’acte, entre empresaris, directius de centre de formació, mitjans de comunicació, i representants polítics locals com alcaldes i regidors anoiencs.

El president de la UEA, Joan Domènech, en el seu discurs de Nadal, va posar de manifest la “gran feinada” que desenvolupa l’entitat i com en els darrers anys la UEA ha crescut, tant en projectes a desenvolupar, en número de socis (aquest any gairebé s’han unit a la patronal un centenar d’empreses), com en persones vinculades a la UEA que de manera desinteressada participen en algun o altre projecte de l’entitat, i “això té un gran valor”. Domènech també va afegir que cada vegada és més notori la implicació i el compromís empresarial amb la societat anoienca.

Seguint la bona línia de treball del 2018, la Unió Empresarial de l’Anoia enfoca el 2019 amb tres eixos molt clars: “l’acompanyament a les empreses cap a la transformació digital amb l’ajuda i el suport de diversos facilitadors tecnològics de km0; la consolidació del Fòrum Empresarial celebrant la tercera edició dedicada a la revolució 4.0 i l’economia circular; i en tercer lloc, la UEA treballarà el 2019 la competitivitat i visibilitat dels sectors econòmics, a través de dues vies: la del coneixement, formant a treballadors i empresaris d’acord a les especialitats que requereix l’empresa; i la de la visibilitat a través de l’exposició Som Empresa Som Industria, un espai que es crearà a la mateixa seu de la UEA”.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també en el seu discurs va destacar el treball i la feina que fa l’entitat i els projectes que es desenvolupen per a dinamitzar i millorar la competitivitat de les empreses de l’Anoia. Castells també va fer referència a les bones xifres econòmiques de la comarca “baixant l’atur i augmentant el nombre d’assalariats”, les recents aliances amb la Universitat de Lleida i Airbnb, per fer d’Igualada una ciutat forta en coneixement i atractiva pel turisme.

La UEA tanca el 2018 esperant que el proper any, segueixi comptant amb la complicitat de les empreses, entitats i agents per seguir creixent junts.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: