22 de desembre de 2018

El Consell d’Infants impulsa el nou projecte de camins segurs

El Consell d’Infants de Capellades impulsa el nou projecte Camins Segurs. Aquest projecte té per objectiu identificar aquelles zones del municipi més freqüentades pels infants de Capellades i vetllar perquè siguin segures.

Aquest treball de descoberta va començar el passat mes d’octubre amb la primera fase: reconèixer quins són els recorreguts i equipaments més rutinaris i detectar quines millores necessiten aquests espais. A partir d’aquí, es va fer un buidatge tenint en compte quines són les millores que estan a l’abast dels infants, i quines no.

Actualment, els infants ja comencen a pensar quines són aquelles accions que podrien realitzar per fer visible i assegurar les zones infantils, com ara les entrades i sortides de les escoles, els parcs infantils i els voltants d’equipaments com el camp de futbol o el poliesportiu.

Durant el 2019, el grup de consellers i conselleres també assistirà al ple de l’Ajuntament per exposar aquest projecte i presentar aquelles millores que s’han detectat però que no es poden canviar des del Consell, com ara instal·lació de lluminària d’alguns espais, voreres en mal estat, reparació de fonts d’aigua, etc.

El Consell d’Infants de Capellades es reuneix un cop al mes a la sala petita del Teatre La Lliga de Capellades i és l’òrgan portaveu dels infants de 5è i 6è de les escoles del municipi. És un projecte integrat dins el marc del Pla Educatiu d’Entorn i dinamitzat pels tècnics d’educació, joventut i participació de l’Ajuntament.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: