L’Associació Polígons dels Plans segueix apostant per les renovables

60

Des de l’Associació Polígons dels Plans han assumit el repte “que cap empresa tanqui” i ho hem fet de la mà de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya. La UPIC forma part de la Cambra de Barcelona i de la Confederació de Cambres de Catalunya i des de l’Associació Polígons dels Plans estan treballant al seu costat amb una plataforma virtual que aviat posaran a disposició dels seus socis i que permetrà un feedback i una comunicació constant entre tots els empresaris dels nostres polígons, però també amb altres PAE, clústers i gremis de tot Catalunya.

Des de l’Associació, diuen, “ens hem adonat que ara cal teletreballar, degut principalment a la pandèmia, però aquesta plataforma, que ja és una realitat, ens permetrà crear una xarxa econòmica i empresarial per posar en valor les empreses del nostre territori.
Un altre dels reptes que ens hem plantejat aquest any és que les renovables planten cara al covid-19”.

Des de l’Associació Polígons dels Plans porten temps treballant per fomentar l’autoconsum i els camps agro-solars i creuen que a partir d’ara “caldrà potenciar-ho, si cal amb més força, perquè això permetrà un estalvi important a les empreses i fomentarem l’energia neta”.