8.1 C
Igualada
Divendres, febrer 3, 2023

L’Anoia posa el seu granet de sorra al 7è Mercat de Mercats de Barcelona

anunci mdm16 revista A4-def-trEls productors anoiencs Caves Maria Casanovas i Mas dels Clavers seran presents a la 7a fira Mercat de Mercats que se celebra a la plaça de la Catedral de Barcelona del 21 al 23 d’octubre. L’acte organitzat per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona té per objecte donar a conèixer els mercats i els seus productes de proximitat, a través de l’exposició i degustació de productes, aplegant paradistes dels mercats barcelonins, restauradors i productors alimentaris i vitivinícoles catalans.

A través de la Xarxa Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, el Mercat de Mercats ofereix un espai per fer difusió del producte de proximitat relacionat amb el territori de la província de Barcelona, on un any més hi haurà representació de productors de l’Anoia, del Camp a la Taula.

Cava Maria Casanovas, que ja va ser present a l’edició de l’any passat, serà al Mercat de Mercats dissabte dia 22. Situada a la carretera de Sant Sadurní d’Anoia a Piera, a Sant Jaume Sesoliveres, és una petita cava familiar. Després de dècades dedicades al món de la vinya i el vi, l’any 1984 va entrar al món del cava de la mà dels fills de la família.

Diumenge 23 serà el torn de Mas dels Clavers, la quarta generació d’una finca de 240 hectàrees a Cabrera d’Anoia. Després de gairebé dues dècades sense fer vi, és un projecte d’un pare i dos germans que té per objectiu tirar endavant petites produccions, només vinya vella, de viticultura ecològica i molta qualitat.

En l’edició de l’any passat el Mercat de Mercats va comptar amb més de 260.000 visitants, 200.000 compres directes a les parades i es van efectuar 60.000 consumicions de menjar i beure.

 

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies