9 de juliol de 2024

L’ANC organitza autobusos d’Igualada a Barcelona per assistir a la manifestació convocada dissabte

La concentració, que va sota el lema "Desobeïm els jutges espanyols: Independència", vol mostrar el rebuig al que consideren "un cop d'estat judicial"

L’assemblea Nacional Catalana ha convocat una manifestació dissabte 13 de juliol a les 17 h a la plaça Urquinaona amb Via Laietana per mostrar el seu rebuig envers què consideren “un cop d’estat judicial” en no aplicar la llei d’amnistia al M.H.P. Carles Puigdemont, a l’exvicepresident Oriol Junqueras, i als exconsellers Toni Comín i Lluís Puig; però que, per altra banda, tal com ressalta l’assemblea, sí que s’ha aplicat als 46 policies espanyols acusats de delictes de tortures en les càrregues que van dur a terme l’1 d’octubre de 2017.

La manifestació va sota el lema “Desobeïm els jutges espanyols: Independència”, i des del sector anoienc de l’Assemblea, organitzen una sèrie d’autocars per a poder anar a Barcelona. La sortida és a les 15 h des de l’Estació d’Autobusos d’Igualada, i el preu del bitllet és de 15 euros, a excepció de joves, socis i jubilats que en paguen 12. Els tiquets es podran adquirir des de dimecres 10 i fins dijous 12, de 18:30 h a 20:30 h al vestíbul de l’Ateneu.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta