9 de juliol de 2024

L’Hospital d’Igualada assisteix d’urgència a un pacient que presenta clars signes de violència

El passat dijous 4 de juliol, va ingressar d’urgències a l’Hospital d’Igualada un home indocumentat que presentava signes de violència. Segons informa l’Hospital, a aquest pacient el va portar un ciutadà amb la seva furgoneta que l’havia trobat al carrer demanant ajuda. En veure les contusions i lesions que presentava, que eren compatibles amb una agressió, des de l’Hospital es va avisar als Mossos d’Esquadra.

Després de fer-li totes les proves, a l’Hospital van intervenir quirúrgicament d’urgència, se’l va estabilitzar a l’UCI, i posteriorment se’l va traslladar a l’hospital de Bellvitge, ja que requeria unes tècniques específiques que des d’Igualada no es poden fer.

Per ara no es pot parlar de segrest

El cos de Mossos d’Esquadra, ha confirmat a la Veu aquests fets, i expliquen que han obert una investigació per esclarir els fets. Encara no poden confirmar que es tracti d’un segrest, com alguns altres mitjans han indicat, ja que la investigació està oberta, i sembla que la policia, per ara, es planteja també altres hipòtesis.

Treballem per ampliar la informació.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: