5 d'abril de 2019

L’alcalde de Capellades no retirarà la pancarta que reivindica el llaç groc i s’exposa a la inhabilitació

L’alcalde de Capellades no retirarà la pancarta que està al balcó de l’Ajuntament i en què s’hi pot llegir “El llaç groc ha estat censurat per la Junta Electoral”. Així ho han fet saber en un comunicat a la web de la CUP, partit del qual en forma part l’alcalde del municipi, Aleix Auber.

Després que la Junta Electoral demanés la retirada del llaç groc que penjava de l’Ajuntament, des del consistori es va decidir retirar la pancarta que ara, la Junta Electoral ha tornat a demanar que es retirés. Així doncs, davant la negativa del consistori capelladí de retirar la pancarta, la Junta Electoral ha fet saber a Auber que els Mossos d’Esquadra aniran a retirar-la, a més d’exposar-se a una multa de 600 euros i una possible denúncia per desobediència i risc d’inhabilitació

Des de la CUP es diuen que “ens refermem en el compromís cap a la llibertat d’expressió. A més, entenem que, després de censurar els llaços i les estelades i les expressions dels mitjans de comunicació públics de Catalunya, no ens queda cap altra que defensar la nostra dignitat davant d’aquest atac directe cap a la llibertat”.

I acaben, “davant del que és un clar exemple d’atac ideològic disfressat d’una falsa retòrica sobre la neutralitat, seguirem defensant la nostra institució de la forma més digna possible”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: