L’Ajuntament d’Igualada impulsa una formació per treballar com agent de Salut en l’àmbit de l’oci nocturn

70

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada posarà en marxa el proper mes de novembre una formació gratuïta de 25h per capacitar joves com a agents de salut per actuar preventivament en l’àmbit de l’oci nocturn.

En aquesta capacitació es treballaran continguts sobre les funcions i àrees de treball de la figura, riscos i plaers associats a l’oci nocturn, com ara el consum de substàncies, l’afectivitat i sexualitat saludable i segura, la prevenció i actuació davant de les violències sexuals, suport vital bàsic i utilització de DEA, entre d’altres.

Un cop feta aquesta formació, les persones que participin de les intervencions nocturnes a la Ciutat seran remunerades. La formació tindrà lloc els dissabtes 9, 16, 23 i 30 de novembre i el 14 de desembre al matí, de 09:30 a 13:30h, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada. Es pot obtenir més informació i realitzar les inscripcions a través del telèfon 938031950 · Ext. 4409 o del correu electrònic programaprevencio@aj-igualada.net