La pluja no desllueix la 8a Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt

45

Dissabte a l’Espelt es va tornar a viure una jornada molt especial. Unes 2.000 persones es van acostar a aquest petit nucli de la Conca per gaudir de la 8a edició de la Fira de la Cervesa Artesana que organitza l’associació local La Bromera.

Malgrat la pluja que va deslluir el matí, des de mitja tarda i fins ben entrada la nit, tots aquells que es van acostar a l’Espelt van poder tastar les més de 60 varietats de cervesa artesana que oferien els 15 cervesers participants a la Fira i les van poder acompanyar amb alguna de les delícies culinàries que preparaven les food trucks que hi havia instal·lades a l’espai i els productes casolans que venien els artesans de l’alimentació presents. La música, enllaunada durant el matí i el migdia, en directe durant la tarda-vespre amb els concerts de Lluna Plena, Revolta Kònica i The Jerrycans i punxadiscs final va acompanyar i va animar la vetllada. La jornada es va viure en un ambient immillorable, en bona companyia i amb ganes de tornar-hi l’any vinent.

Des de l’associació La Bromera es vol fer un agraïment a tots aquells que creuen en la Fira de Cervesa Artesana de l’Espelt: a tots els cervesers, food trucks i artesans presents a la fira; al Centre de l’Espelt, Gràfiques Pons, i-Enginy, Mapamundi Produccions, Agro Igualada, l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps i l’Ajuntament d’Òdena.