La Llacuna organitza un e-Bike Day per a donar a conèixer els seus paratges i gastronomia

0
665

El dissabte, 15 d’agost, tindrà lloc a La Llacuna un e-bike, una ruta en btt pels paratges del municipi que inclou una mostra gastronòmica de vins d’altura. L’objectiu de l’esdeveniment és donar a conèixer el territori, degustant els seus millors productes i gaudint dels seus paisatges.

Després de l’èxit del Catalunya e-bike Tour que va tenir lloc per diferents municipis de l’Anoia i que va organitzar l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de La Llacuna ha volgut rescatar aquesta idea i adaptar l’esdeveniment a la modalitat d’un dia en el seu territori. Així, amb la col·laboració d’Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, s’ha organitzat el primer e-bike Day.

La ruta que s’ha dissenyat és de 40 km amb el 60% del recorregut per corriols i la resta amb pistes i camins sense dificultat. En passar pel Castell de Vilademàger, hi haurà una mostra de vins d’altura i en acabar, a l’arribada, a la plaça porxada del poble, de nou un altre productor de la zona oferirà els seus vins, a la vegada que hi haurà música en directe. Els participants que decideixin fer nit al poble, en alguna de les cases rurals, l’endemà podran gaudir d’una altra ruta recomanada.

L’activitat seguirà tots els protocols sanitaris. Així, s’ubicarà a la Plaça Major una carpa a l’aire lliure perquè els inscrits puguin recollir el seu dorsal entre les 14 hores i les 17 hores, les cues seran amb 1,5 metres de distància entre persones, amb mascareta obligatòria i es prendrà la temperatura. Per a més seguretat, hi haurà sortida lliure, de les 17:30 hores a les 18:00 hores.

Amb l’e-bike Day, l’Ajuntament de La Llacuna vol donar a conèixer el seu patrimoni, atreure visitants perquè gaudeixin del poble a través d’una activitat saludable. En definitiva, l’esport com a atracció de turisme de qualitat. Així ho explicava l’alcalde, Josep Parera, “l’e-bike Tour ens permet posar en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del nostre municipi”.

Compartir