La Llacuna celebra diumenge l’Aplec del Castell Sant Pere de Vilademàger

35

Aquest diumenge 26 de maig tindrà lloc l’Aplec del Castell de la Llacuna, el castell de Sant Pere de Vilademàger i com ja és tradicional s’ha programat diverses activitats al voltant de la fortificació.

Els actes d’aquest dia començaran a les 10h amb la Santa Missa a la parròquia de Santa Maria a La Llacuna i a les 12.00h, a l’església del Castell de Vilademàger. Seguidament, tindrà lloc un vermut i una ballada de sardanes a càrrec del quintet de cobla “Terres de Marca”. Mentre, les colles del Ball de Diables de la Llacuna i Geganters i Grallers de la Llacuna aniran preparant l’arrossada popular que començarà al voltant de les 14.30h del migdia.

El preu del dinar és de 8€ fins el dissabte 25 de maig al migdia i de 10€ el mateix dia de l’Aplec i es poden comprar al Forn Pujó, Bar La Pansa i Coaliment. Hi Haurà servei de bar (begudes, cava, cafè, etc.)
Durant tot el matí es podran també comprar el tradicionals tortells.
L’Ajuntament agraeix la implicació de les colles a l’aplec alhora que fa una crida a tots els llacunencs i llacunenques a participar d’aquesta festa cultural i tradicional catalana.