La 5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades ja té nova data

0
586

La 5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades es celebrarà el proper dissabte 3 d’octubre a Igualada. La Jornada estava prevista pel 4 d’abril però va quedar ajornada degut a la pandèmia de la Covid-19. El Col·lectiu Eixarcolant va comunicar la setmana passada que l’esdeveniment segueix endavant i que des de l’organització l’estan preparant perquè es pugui dur a terme amb total seguretat sanitària.

Pel que fa a les més de 100 activitats previstes, des de l’entitat han confirmat que la majoria d’actes es mantenen, tot i que sí que es reduiran alguns aforaments. A la pàgina web www.eixarcolant.cat es pot consultar el programa d’activitats actualitzat, amb propostes variades que van des de tastos de productes elaborats amb plantes oblidades, fins a tallers i xerrades.

En aquesta nova situació, la Jornada canvia alguns espais i tindrà lloc a la zona de l’entorn de l’Espai Cívic Centre, l’Ateneu Igualadí, les Escolàpies i la plaça del Gasogen i comptarà amb controls d’accessos a les entrades de la fira i de cadascun dels espais. El Col·lectiu Eixarcolant destaca l’esforç que s’ha fet i s’està fent per adaptar la Jornada a la situació actual i per poder-la celebrar amb tota la qualitat, rigor i seguretat sanitària, tot i la complexitat organitzativa que això suposa.

Des de l’organització apunten que “des del pragmatisme i realisme, som conscients que aquesta Jornada serà diferent però alhora que ho tenim tot previst perquè se’n mantingui l’essència i la pràctica totalitat de les activitats, treballem perquè la Jornada en tot cas la suspengui el Covid però no la por ni el conformisme.”

Compartir