3 d'abril de 2019

Igualada Som-hi fa pública tota la seva candidatura

La llista electoral d’Igualada Som-hi s’ha fet pública aquest dimecres 3 d’abril coincidint amb el dia en el qual es celebren els 40 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques.

El candidat Jordi Cuadras destaca que “vam dir que faríem una llista guanyadora i l’hem fet. Està formada per persones que posen la seva experiència laboral i personal al servei de la ciutat. Són persones que coneixen l’administració pública i també l’empresa privada, persones que s’estimen Igualada i que tenen un compromís social. Persones positives, preparades i somiadores amb un ferm compromís de treballar per la ciutat. Entre tots i totes no ens preguntem d’on venim, sinó que ens preguntem on volem anar. I el que volem és fer una Igualada millor”.

Els membres de la llista formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta participaran, aquest dissabte 6 d’abril, a la inauguració del local electoral d’Igualada Som-hi ubicat a la Rambla de Sant Isidre, davant el Foment. Serà dissabte, a partir de dos quarts de 8 del vespre, un acte amb música, xocolata i cava obert a tothom per poder conversar i conèixer l’equip electoral d’Igualada Som-hi.

En el primer lloc de la llista s’hi troba Jordi Cuadras. Periodista amb trajectòria professional a la ràdio, la televisió i la premsa on ha exercit diversos càrrecs de direcció i gestió d’equips. Autor d’un centenar d’articles d’opinió i pensament sobre Igualada, corresponsal de diferents mitjans de comunicació d’àmbit nacional a l’Anoia, impulsor de l’espai de debat i reflexió DdD a l’Ateneu Igualadí, col·laborador de diverses entitats de la ciutat i voluntari de Metges Sense Fronteres.

La número dos serà Montse Montaña. Infermera, investigadora i professora universitària a la UB. Ha format part de la direcció d’Infermeria de l’Hospital d’Igualada i ha estat cap d’infermeria del Consorci Corporació Parc Taulí de Sabadell. Directora del programa docent del Parc Taulí i cap del Grup de Recerca en Infermeria del mateix centre. Activista del moviment feminista.

Joaquim Roca serà el número tres. Economista diplomat  en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Màster en Gestió Tributària i, en curs, Màster de Direcció Financera. Controller financer en un grup de 10 empreses.

El segueixen Irene Gil, treballadora social al Consell Comarcal de l’Anoia i diplomada en Polítiques de Gènere i Igualtat: Manel Pla, empresari propietari d’un grup de restauració, expresident del Gremi d’Hosteleria de l’Anoia, sommelier, impulsor d’inciatives turístiques i de promoció dels productors Km0 de la comarca i soci de Rotary Club Igualada i Rafa Moya. Enginyer tècnic informàtic i Filòsof que treballa de Project Manager en una multinacinal d’informàtica.

En el lloc número 7 hi ha Marta Comas, en el vuit Francesc Badia, en el nou Rocío Avilés i en el deu Farah Benserhir. En l’onzè lloc s’hi troba el jugador d’hoquei patins i enginyer tècnic indústrial Edu Fernández, que va ser jugador de l’Igualada HC i també va formar part de la selecció espanyola.

Com ja es va donar a conèixer, el Catedràtic d’Història Econòmica i doctor en Filosofia i Lletres, Pere Pascual, serà qui tancarà la llista d’Igualada Som-hi.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: