27 de desembre de 2018

Igualada Som-hi celebra la seva primera assemblea per preparar les municipals

La candidatura Igualada Som-hi va celebrar el passat dissabte la primera assemblea per marcar el calendari, estructura i funcionament del projecte per encarar les eleccions municipals del 26 de maig. La trobada va reunir les tres peces de l’espai polític: el PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta que funcionaran de manera conjunta. Jordi Cuadras explicava a l’assemblea que “Igualada Som-hi és l’alternativa a l’actual govern conservador de la ciutat i ofereix una proposta d’esquerres i progressista per guanyar i governar. Obrim uns mesos que seran il·lusionants i estimulants en els quals, comptant amb tothom, ens posem al servei de la ciutat per oferir un projecte plural, divers i col·lectiu per fer-lo realitat a partir del dia 26. Farem una gran abraçada a la ciutat en la qual tothom hi és benvingut”.

En aquesta primera trobada, celebrada a l’Ateneu Igualadí, s’hi va explicar l’estructura de funcionament i els diferents equips que formen part d’Igualada Som-hi: el de campanya, el d’agenda, el consell tècnic i l’equip de programa repartit en els tres eixos programàtics “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya”. Des de la plataforma és té clar que la participació ciutadana serà un punt clau i per això l’estructura de funcionament plantejada serà molt permeable.

Durant l’assemblea, els diferents membres d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) van apostar per oferir una proposta que sigui constructiva, que es dirigeixi a tots els igualadins i igualadines, que parli sempre en positiu i que faci avançar la ciutat des de l’esquerra progressista. També s’ha posat en valor l’experiència de govern que té l’espai que representa Igualada Som-hi i el llegat que, en aquest sentit, es pot explicar dels governs progressistes que ha tingut la ciutat. A la reunió també hi han assistit els actuals portaveus a l’Ajuntament dels espais polítics que formen part d’Igualada Som-hi, com són el dels Socialistes d’Igualada i el de Decidim Igualada.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: