8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Igualada acaba l’any de la Capital de la Cultura Catalana amb un espectacle participatiu amb més de 400 artistes
I

Publicitat

“Traç i camí” és l’espectacle participatiu que clourà l’any de la Capital de la Cultura Catalana. Es tracta d’un espectacle produït per l’Olla Expressa en format musical amb orquestra, actors i ballarins. La proposta artística està inspirada entre d’altres fonts, en el llibre “Pels camins de la història d’Igualada”, escrit pel desaparegut Antoni Dalmau.

L’espectacle desenvolupa la història d’Igualada des que era un llac fins a l’actualitat, potenciant la idea de l’encreuament de camins i del mestissatge i trànsit de cultures. La música ha estat composada per Carles Prat Vives i els textos per l’Anna Marsal. Un esdeveniment participatiu amb més de 400 cantaires de corals i escoles de primària de la ciutat, i la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia.

L’espectacle de cloenda tindrà lloc el proper dimarts 20 de desembre al Pavelló de les Comes. Hi haurà dos passis, el primer a les 18:30 h i el segon a les 20:30 h.

Les entrades es poden adquirir a www.tiquetsigualada.cat. El preu de l’entrada és de 10 €, i pels menors fins a setze anys les entrades són gratuïtes, en aquest cas es podrà demanar l’acreditació de l’edat a l’entrada.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies