18.6 C
Igualada
Divendres, octubre 15, 2021

Humans de l’Anoia: Jordi Baron Escriche

JORDI BARON ESCRICHE

Soc en Jordi Baron Escriche. Vaig néixer a Igualada fa 34 anys, però des de els cinc dies visc a Vilanova del Camí. Una ciutat a la qual els meus pares em van ensenyar a estimar i de la que he fet la meva llar. Soc regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i conseller comarcal.

Tinc estudis de turisme i restauració i en aquest àmbit he treballat des que tinc 16 anys. Primer en el restaurant El Sol de Tous i després en una agència de viatges. D’ençà la meva estada d’estudiant a Barcelona vaig començar a militar. Primer a la JNC i després a l’extinta Convergència., si bé la meva primera i més important militància es Vilanova del Camí.

De tant en tant, quan puc, m’agrada practicar esport a la natura, especialment al Parc Fluvial de Vilanova. Aquest últim un exemple de quan la política vol, pot transformar un espai d’esquenes als ciutadans, en un indret ple de vida i color.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que Vilanova del Camí i el conjunt de l’Anoia som pioners en la implementació dels ODS 2030 en les nostres polítiques locals, i que som líders en la generació d’oportunitats i atracció d’inversions.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Han començat les obres de remodelació de la plaça de la Unió

Durant els darrers dies han començat les obres de remodelació de la Plaça de la Unió de Vistalegre de Santa Margarida de Montbui. Els...

Marc Solsona (Junts): “A Jorba no ens fa falta més sòl industrial”

El portaveu de Junts a Jorba, Marc Solsona, ha explicat en una entrevista la posició contrària de la seva formació davant la consulta del...

Iniciativa del Consell Comarcal per evitar l’aïllament de la gent gran

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i els ajuntaments adherits, han posat en marxa el projecte Anoia Vellesa...

“Jo que sóc xic, en vers t’ho dic”, d’Ita Molins; una immensa manifestació d’afecte i tendresa

Atès que la setmana passada, es va dur a terme, a la Biblioteca Central d’Igualada, l’acte de presentació del llibre-poemari infantil “Jo que sóc...

La Xarxa porta “La faula de l’esquirol”, de La Baldufa, a l’Ateneu

El grup La Xarxa d’Igualada continua amb la programació d’espectacles per a tota la família. Per demà diumenge 17 d’octubre, a ¼ d’1 del...
Compartir