Homenatge als musicals amb “Sing, Song, Swing”, un espectacle ple de música i humor, al Teatre de l’Aurora

40

Sing, Song, Swing 1

L’auge que viu el gènere musical, amb espectacles de diversos formats que omplen en els darrers mesos les cartelleres teatrals de Barcelona, arriba a Igualada, on podrem veure al Teatre de l’Aurora, un dels musicals de petit format més aplaudits aquesta temporada al país, aclamat per la crítica i el públic: Sing, Song, Swing, de la companyia Els Pirates Teatre. Aquest espectacle estava programat per l’octubre passat a la sala independent igualadina però es va haver de suspendre per malaltia d’una de les actrius.

Sing, Song, Swing, és una història musical en clau de comèdia, de cabaret, que ens mostra, a l’escenari, les peripècies d’una jove companyia teatral que rep l’encàrrec de fer un espectacle que repassi la història del teatre musical, un espectacle de cabaret inspirat en Bob Fosse. En el procés, conflictes ideològics i estètics, sentiments reals i onírics, històries dins i fora de l’escenari confluiran, es confondran i acompanyaran els actors i el públic en aquest espectacle ple d’humor i de música.

L’espectacle és un doble homenatge: al procés de creació teatral i als clàssics del musical. Per una banda, els espectadors seran testimonis de diversos moments del procés de creació de l’espectacle: assajos, reunions preparatòries, descansos… però també dels problemes i els conflictes que sorgiran dins la companyia, tant al davant com al darrere de les bambolines. I, d’altra banda, Sing, Song, Swing ens ofereix un recorregut per la història del teatre musical, amb peces d’autors com Stephen Sondheim, Leonard Bernstein, Gilbert&Sullivan, Bob Fosse, etc., creadors de clàssics del gènere com Nine, Cabaret, West Side Story, etc. Un viatge pel Brodway dels llums de neó, amb música cantada, interpretada i ballada en directe en una comèdia fresca, divertida i desinhibida. Tal i com ens explica Gemma Cuadras, espectadora del Teatre de l’Aurora i membre de la Comissió de Programació que ha participat en el disseny de la programació, es tracta “d’un espectacle molt divertit que repassa la història del teatre musical”.

Funcions

Les representacions de Sing, Song, Swing es faran divendres 20 i dissabte 21 a les 21 h i diumenge 22 de febrer a les 19 h. Les entrades (15€ i 12€ amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.