18 de juny de 2024

Gerard Quintana visita Òdena en motiu de la presentació del seu nou llibre

Acte de presentació del llibre de Gerard Quintana a Òdena.

El passat 13 de juny, la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena va acollir la presentació del darrer llibre del músic i escriptor Gerard Quintana. L’acte va comptar amb l’assistència de 64 persones, que van omplir la sala d’actes de la Biblioteca per escoltar les paraules de Quintana i també de l’odenenc Josep Vicenç Mestre Nogué, Doctor en Història, qui va acompanyar l’autor en la presentació.

El músic i escriptor gironí Gerard Quintana va publicar la seva tercera novel·la, La puresa de l’engany, el passat 10 d’abril. L’obra, editada per Columna Edicions, reviu el viatge a Cuba, el desembre del 1992, del director de cinema Claudi Careta, entrellaçant la història de ficció d’aquest personatge amb el relat real de la vida d’Antoine López León.

L’organització de l’esdeveniment va ser possible gràcies a la col·laboració de la Llibreria Llegim i l’Editorial Columna, a qui es van expressar sinceres mostres d’agraïment per la seva implicació en aquesta celebració tan significativa per a la biblioteca i per a la comunitat d’Òdena. L’acte es va celebrar en el marc de la celebració dels 5 anys de la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: