14 de març de 2019

FineArt tanca les portes aquest diumenge

Aquest dimarts va començar l’última setmana de FineArt Igualada amb la visita de diverses escoles a les exposicions, una activitat que serveix als infants per aprendre també a través de la fotografia.

A més, aquest dissabte, 16 de març, es proposen diferents activitats. Per una banda, el taller de transferències fotogràfiques amb la Mireia Alises, a les 10 h a l’Adoberia Bella on es podrà aprendre a transferir les nostres fotografies sobre argila polimèrica, fusta i tèxtil.

Per una altra banda, el taller de fotografia nocturna, a les 19 h a la Cotonera. Per finalitzar el programa de dissabte es durà a terme la presentació del llibre Escola de Pastors, de Joan Alvado, a les 19.30 h a l’Adoberia Bella.

Finalment, per tancar el programa d’enguany es celebrarà el veredicte del III Ral·li, a les 11 h a la seu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

El FineArt

L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, té lloc en 20 espais d’exposicions d’Igualada. Un esdeveniment consolidat que un any més ha superat les expectatives, amb un gran èxit de participació en les activitats proposades. Durant 24 dies Igualada està sent fotografia i fins diumenge encara ho serà. No es pot deixar escapar l’oportunitat de visitar les 54 exposicions que fan d’aquest festival una meravella.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: