Festival de gols de l’Igualada Rigat en el debut a l’OK Lliga (5-0)

23 de setembre de 2018

Victòria i liderat de l’Igualada Rigat en la primera jornada de l’OK Lliga. Els arlequinats es van imposar aquest dissabte al vespre al CP Vic per un clar 5-0, en el què és el debut somniat de la competició.

I qui potser no podia arribar a ni tant sols somniar en un partit així és el jove jugador Martí Busquets, que ahir es convertia en el jugador arlequinat més joves en debutar a l’OK Lliga i, a més, ho va fer marcant el cinquè i definitiu gol del igualadins. Martí Busquets, de 15 anys, 9 mesos i 9 dies, superava així a Ton Baliu que ho va fer un any més gran que Busquets.

Abans del debut amb gol del jove jugador, però, l’Igualada ja havia fet els deures, deixant el partit vist per sentència. Tot i acabar la primera part amb el marcador només 1-0, el domini va ser en tot moment dels anoiencs, que més enllà del gol de Ton Baliu a l’equador de la primera meitat van tenir diverses ocasions per arribar al descans amb un avantatge més ampli.

Va ser a la segona part quan el domini arlequinat es va transformar en gols. El segon gol de l’Igualada Rigat el marcava Bars al minut i mig d’iniciar-se la segona meitat. El Vic hauria pogut reduir diferències, però una falta directe llançada per Urbano topava amb el pal igualadí. Sergi Pla i Tety Vives trencaven el partit i posaven el 4-0 en el marcador i va ser en aquest moment quan Elagi també es va voler sumar a la festa i va protagonitzar diverses aturades de mèrit.

El tram final de partit va servir perquè Ferran López dones entrada a la pista al jove Martí Busquets i que aquest aprofités l’oportunitat per anotar el 5-0 definitiu amb una gran rematada per l’escaire.

El pròxim partit de l’Igualada Rigat serà el proper dissabte a la pista de l’Ateneu Agrícola Sant Sadurní.

Fitxa del partit

IHC RIGAT 5 (1/4) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Met Molas, Roger Bars (1), i Sergi Pla (1), equip inicial. Tety Vives (1), Oriol Vives, Jordi Méndez, Martí Busquets (1). Manel del valle.

CP VIC 0 (0/0) Burgaya, Jassel Oller, Galan, Terns i Urbano, equip inicial. Tirso, Sánchez,

GOLS: 1-0 Ton Baliu (m 13.20). SEGONA PART. 2-0 Bars (m 1.37), 3-0 Pla (m 5.30), 4-0 Tety, 5-0 Martí Busquets (m 24.19)