Èxit rotund de la 2a edició del cros escolar de l’escola Dolors Martí

32

Amb un dia assolellat i unes temperatures ideals per la pràctica del cros, al voltant d’uns 300 nens i nenes es van congregar aquest passat diumenge davant l’escola Dolors Martí i Badia d’Igualada per participar en la segona edició del cros escolar de l’escola, organitzat íntegrament per l’AMPA Dolors Martí, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia.

El cros va comptar amb circuits diferents per categoria, amb distàncies des dels 100 metres pels alumnes de P3, fins a 2 quilòmetres per les categories de Cadet i Infantil. La jornada va concloure amb una cursa popular de 1.600 metres oberta a totes les edats.

Tots els participants al cros escolar, la majoria alumnes de l’escola, van rebre una medalla de fusta el·laborada especialmet per l’ocasió, i els campions de cada categoria van ser obsequiats, a més, amb una medalla especial. L’entrega de premis la van dur a terme pares i mares de l’escola, a més de la directora, Rosa Montrabeta, i la presidenta de l’AMPA, Judith Henares.

L’organització vol agraïr la gran acollida que va tenir el cros escolar i totes les opinions favorables que va rebre l’AMPA sobre l’esdeveniment i la bona organització de l’acte.