Els Mossos detenen tres persones a La Torre de Claramunt per cultivar marihuana

269

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dimarts passat a tres homes d’entre 35 i 24 a la Torre de Claramunt com a com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts tenien una plantació de marihuana en una casa a l’urbanització de Les Pinedes d’Armengol. Al mes de juny, després de comprovar que a sortia una forta olor de marihuana de l’interior de la casa i que hi havia constants entrades i sortides de la casa, els Mossos van iniciar una investigació.

Quatre mesos després, el passat dimarts, els agents van entrar a la casa i van trobar-hi tres habitacions del primer pis on es cultivava la marihuana. En total, es van localitzar 86 plantes de marihuana, tres bosses amb cabdells secs, amb un pes total de 14,99 kg, i una complexa instal·lació amb focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu indoor.

Els detinguts van quedat en llibertat ahir dimecres després de declarar a comissaria i tenen l’obligació de presentar-se davant del jutge quan aquest ho requereixi.