Els Mossos d’Esquadra detenen un home per cultivar 247 plantes de marihuana a Cabrera d’Anoia

170

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir ahir dilluns un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cabrera d’Anoia, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El passat 14 de setembre els mossos van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa de Cabrera d’Anoia. Els agents van obrir una investigació i van comprovar que l’olor a marihuana provenia d’un cobert ubicat al jardí de la casa.

Amb aquests indicis ahir  els mossos van fer una entrada i perquisició a la casa, i a la zona del jardí van localitzar el cobert com a única estança dedicada al cultiu de marihuana. En  total hi havia 247 plantes i una complexa instal·lació per facilitar el cultiu indoor.

Durant l’entrada es va detenir una persona per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que també havia manipulat el subministrament elèctric.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan el requereixi.