Els Mossos d’Esquadra detenen un home a l’Anoia per tenir 732 plantes de marihuana a casa

1165

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Anoia van detenir el 22 de setembre un home, de 34 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Terrassa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A principis d’agost, els Mossos es van assabentar de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa de Rofes, La Llacuna, (Anoia). Els agents van obrir una investigació i van comprovar que de l’interior de la casa sortia una forta olor de marihuana, que constantment hi havia entrades i sortides de diferents persones i que els compressors dels aires condicionats funcionaven 24 hores.

Després de diverses indagacions, el 22 de setembre, els investigadors van anar al domicili i van parlar amb una persona que es trobava a l’interior de la casa, la qual va confirmar l’existència d’una plantació a l’interior.

Quan els agents van accedir a l’interior de l’habitatge, concretament a la zona dels baixos, van trobar 732 plantes de marihuana, juntament amb una complexa instal·lació amb focus, extractors i filtres.

Arran d’aquests fets, l’home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se’l va acusar d’un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que hi havien manipulat el subministrament elèctric.

El detingut va quedar en llibertat, el mateix 22 de setembre, després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de declarar davant del jutge quan el requereixi.