Els Moixiganguers descarreguen el primer 3 de 9 d’aquesta temporada
E

28 d'octubre de 2019

Aquest diumenge a la tarda els Moixiganguers celebraven la Diada de la Colla amb la companyia dels Bordegassos de Vilanova i els Xiquets de Tarragona. I de la mateixa manera que ho van fer l’any passat, aquest han tornat a descarregar el 3 de 9 amb folre. Les inclemències meteorològiques, però, van fer que la diada de l’any passat es fes al local de la Colla, així ahir també va servir perquè la Plaça Pius XII es convertís en la tercera plaça de nou de la ciutat, després de la Plaça de l’Ajuntament i el local de la colla.

La Diada dels Moixiganguers es va desplaçar de dissabte a diumenge, per facilitar l’assistència a la manifestació de dissabte a Barcelona. A més, el fet de fer-se a partir de 2/4 de 6 de la tarda, i amb el canvi d’hora, va provocar que la segona meitat de l’exhibició es fes quan ja era de nit. Va ser en aquest moment quan els morats van aconseguir tornar a descarregar el 3 de 9 amb folre, el primer de la temporada. Ho van fer després d’haver descarregat el 2 de 8 amb folre i d’un intent previ de 3 de 9 amb folre que van haver de desmuntar. Però a la segona va anar la vençuda. Finalment, els igualadins van tancar l’actuació amb un 4 de 8 i un pilar de 6 carregat.

Per la seva banda, els Bordegassos de Vilanova van portar a plaça el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7 i el 4 de 7 i els Xiquets de Tarragona van carregar el 2 de 7, el 4 de 8 i el 4 de 7.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?