16.1 C
Igualada
Dimecres, maig 31, 2023

Els joves d’Igualada ja poden presentar propostes pels pressupostos participatius

L’Ajuntament d’Igualada obre el termini de presentació de projectes als Pressupostos Participatius Joves IMPULS 2022 amb l’objectiu principal de promoure la participació dels joves de 16 a 30 anys del municipi.

Els pressupostos participatius són un mitjà de corresponsabilització que permet la participació de les joves en la gestió del pressupost municipal, ja que poden proposar, debatre i decidir sobre el destí dels 15.000€ disponibles de pressupost, aprendre a gestionar i desenvolupar els seus propis projectes i crear una xarxa de treball amb altres joves de la ciutat, compartint experiències i sumant aprenentatges.

La regidora de Joventut, Carlota Carner, ha estat l’encarregada de presentar la 7a edició d’aquesta convocatòria, “que permet als joves de la nostra ciutat participar de forma activa en la gestió dels recursos municipals fomentant el talent, la creativitat, la investigació i el treball en comunitat de tots ells”. Els set anys que fa que els Joves tenen aquesta oportunitat a Igualada són per Carner, “un èxit que avala aquesta proposta que ja suma més de 80 projectes realitzats durant totes aquestes edicions, projecte estimat pel jovent i molt necessari ja que continua fent possible la creació d’espais de trobada, diàleg i transformació per a totes les joves de la ciutat”.

Sota el lema : “Per decidir…participa-hi!”, l’assemblea de joves Impuls construeix cada any una agenda plena d’activitats gratuïtes i obertes a tot el jovent de la ciutat de temàtiques molt diverses com ara cooperació, perspectiva de gènere, esport, música i lleure o arts plàstiques i escèniques.

Tota la informació es pot consultar a la web del Departament de Joventut www.igualadajove.cat i seguir totes les novetats a Instagram @impulsjoves.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Llibertat provisional per al detingut per una presumpta agressió sexual a Igualada

El jutjat d'instrucció número 1 d'Igualada ha decretat llibertat provisional per a l'home de 38 anys acusat d'haver drogat i violat una dona a...

Enquesta: creus que hi haurà grans canvis al teu municipis després de les eleccions?

Després de dues setmana de campanya electoral, el passat diumenge es van celebrar les eleccions municipals que van servir, en alguns casos escollir un...

El Mercat de la Masuca acull una exposició de fotografies del Gremi de Traginers

Fins al 21 de juny, el Mercat de la Masuca exhibirà una selecció especial de fotografies històriques de la història del Gremi de Traginers...

Últimes notícies