8.4 C
Igualada
Dilluns, 4 desembre 2023

Un article de

El ple d’Igualada rebutja condemnar les càrregues policials del tall de l’A-2
E

Publicitat

El ple d’Igualada va rebutjar, en el ple d’ahir dimarts, una moció presentada per Esquerra i Poble Actiu contra les càrregues policials durant el tall de l’A-2 realitzat per estudiants el dia 16 d’octubre. La moció es va tombar amb els vots en contra de Junts per Igualada i Ciutadans, aconseguint només els vots favorables d’Esquerra i Poble Actiu.

La moció que sí que es va aprovar va ser la presentada per Junts per Igualada i que donava suport a les protestes de la ciutadania contra la sentència del procés. A més del partit de govern, també hi va donar suport Esquerra, mentre que Poble Actiu es va abstenir i Ciutadans hi va votar en contra.

El ple municipal igualadí va acabar amb una tercera moció, en aquest cas presentada per Ciutadans, reclamant la col·locació de dues senyeres a les rotondes de davant de l’Hospital i de l’Avinguda Gaudí, enlloc de les estelades que hi onegen habitualment, exceptuant els períodes electorals. Aquesta moció va ser rebutjada de Junts per Igualada, Esquerra i Poble Actiu. Igualada Som-hi, amb els seus quatre regidors, no va votar en cap d’aquestes mocions presentades.

Abans de les mocions, el ple de l’Ajuntament d’Igualada va aprovar per unanimitat, sol·licitar la concessió de la Creu de Sant Jordi al Taller Àuria Cooperativa, SCCL. Finalment no es va debatre la creació d’una comissió d’estudi per crear el servei públic de l’aigua. Aquesta qüestió va ser retirada de l’ordre del dia, a l’espera d’un informe legal encarregat als serveis jurídics municipals.

El ple també va aprovar, entre altres punts, el nomenament dels infants membres del Consell dels Infants, la bonificació de l’import sobre construccions a favor del Consorci Sociosanitari d’Igualada per a la fase 1 de les obres de reforma i ampliació de la Residència Pare Vilaseca i l’acord d’adhesió al contracte sobre l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica, destinat a entitats locals, adjudicat pel Consorci pel Desenvolupament Local a Endesa Energia.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies